Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Sony fornøyde med PS Plus

Ny strategi førte til strålende tall

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Playstation Plus-tjenesten har fått passet sitt påskrevet ved flere anledninger. I en ny undersøkelse har imidlertid 97 prosent av de aktive PS Plus-brukerne svart at de er fornøyde til svært fornøyde.

Ifølge nettsiden Venturebeat fant de løsningen med Instant Game Collection, som ble annonsert på E3 i fjor.

- Når jeg ser tilbake på det virker det som en selvfølge. Spillere elsker spill. Men vi kom frem til den konklusjonen etter å ha gått gjennom et fjell av data. Med Instant Game Collection skjønte vi at det ikke var nok å la dem spille gratis spill - de måtte få spille oppriktig gode gratisspill, forteller han.

Ifølge Sony fornyer hele 93 prosent sine abonnementer, som vitner om at Sony tjener godt med penger på tjenesten. Han mener også at den nye modellen er flott for utgiverne, og trekker frem Gearbox' inklusjon av det originale Borderlands i takt med lanseringen av oppfølgeren.

- Det å legge til spill i Instant Game Collection gir utgiverne en flott mulighet til å fronte IPen til nye mennesker. Noen av de mest aktive brukerne på Playstation Network er Playstation Plus-brukere, og da vi la til Borderlands ble en helt ny gruppe brukere eksponert for serien rett før Borderlands 2 kom ut.

Sony er med andre ord svært fornøyde med Instant Game Collection, som huser titler som Ratchet & Clank: All 4 One, Infamous 2 og Little Big Planet 2.

Sony fornøyde med PS Plus


Loading next content