Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wild

Sony har fornyet Wild-varemerket igjen

Wild ble vist frem mange ganger for noen år siden, men det ble plutselig helt glemt. Nå har Sony fornyet varemerket. Betyr dette at vi får se spillet om ikke altfor lenge?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kan du huske Wild? Spillet kom fra Rayman-skaperen Michel Ancel som jobbet med en helt annen utvikler for å skape dette mystiske spillet hvor du kunne okkupere deler av naturen for å beseire fiender. Spillet ble vist frem mange ganger, men forsvant fullstendig for noen år siden, samtidig som at Ancel begynte på arbeidet på Beyond Good & Evil 2 hos Ubisoft.

Dog tyder det på at Sony fortsatt er interessert i spillet, om ikke annet har de fornyet varemerket. Varemerket ble offisielt fornyet nylig, men Sony har ikke uttalt seg om spillet på lenge.

Det siste vi hørte var Ancel som sa at Sony og Wild Sheep jobbet hardt med spillet, hvorav han også underspiller sin egen involvering i prosjektet.

Du kan se Wild i aksjon nedenfor.

HQ
Wild

Relaterte tekster

3
Se Wild i aksjon

Se Wild i aksjon

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da Michel Ancel og Wild Sheep viste oss den første teaser-traileren til Wild på Gamescom-messen i fjor ble mange meget nysgjerrige. Disse forventningene ble ikke akkurat...Loading next content