Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Sony holder tilbake forhåndsbestillinger av PS4-konsoller

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spillsiden Eurogamer meldte i går at Sony har bedt europeiske butikker om å slutte og ta imot forhåndsbestillinger av Playstation 4. Sony kan nemlig ikke garantere at konsoller som er bestilt etter den 6. august faktisk blir levert i tide til lanseringen.

Ifølge MCV er dette fordi Sony gjerne vil ha nok konsoller tilgjengelig på lanseringsdagen, også i butikkhyllene.

En kilde MCV har snakket med sier at Sony "ikke ønsker at kunder som ikke får tak i en Playstation 4 heller kjøper en Xbox One". Sony har på sin side ikke ønsket å kommentere saken foreløpig.

Det er forventet at Microsoft vil gjøre det samme for sin Xbox One, men Microsoft selv uttaler at de har planlagt for en forhåndsbestillingsperiode som varer lenger enn bare åtte uker.

Det er også forventet at Sony vil komme med en konkret lanseringsdato for Playstation 4, og gi oppdatert informasjon om lagerbeholdning, på Gamescom-messen senere denne måneden.

Sony holder tilbake forhåndsbestillinger av PS4-konsoller
Playstation 4
Sony holder tilbake forhåndsbestillinger av PS4-konsoller
Xbox One


Loading next content