Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resistance: Burning Skies

Sony legger ned Resistance

I hvert fall inntil videre...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Playstation 3 har fått tre Resistance-spill, Playstation Portable har fått ett, og i mai fikk PS Vita Resistance: Burning Skies.

Hvis du har spilt alle disse og fortsatt er lysten på mer krig mot de ekle Chimera-beistene blir vi nødt til å skuffe deg. Sony har nemlig annonsert at serien er blitt lagt på is på ubestemt tid, og at vi ikke bør forvente et nytt spill i overskuelig fremtid.

De utelukker ikke mulighetene for flere Resistance-spill fullstendig, men det slike planer er ikke engang påtenkte foreløpig:

- Arbeidet med Resistance-serien har vært en spennende reise for oss, men når det gjelder fremtiden har vi ingen planer, forklarer Sonys Daniel Brooke.

Det blir ikke oppgitt noen spesifikk grunn til avgjørelsen, men det er naturlig å anta at Sonys nå avsluttede samarbeid med Insomniac Games, utviklerne bak de tre PS3-spillene, har noe med saken å gjøre.

Tilbake i mai 2010 avsluttet nemlig Insomniac samarbeidet med Sony, samtidig som de sa fra seg Resistance-serien. På tross av moderat suksess hadde de ingen interesse av å fortsette arbeidet med serien. I stedet startet de utviklingen av skytespillet Overstrike, som slippes til både Xbox 360 og Playstation 3. Frem til da hadde Insomniac vært en eksklusiv PS3-utvikler.

PSP-spillet Resistance: Retribution ble på sin side utviklet av Sonys eget Bend Studio, mens Nihilistic Software tok seg av PS Vita-spillet Resistance: Burning Skies.

Resistance: Burning Skies
So long, and thanks for all the fish.

Relaterte teksterLoading next content