Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wipeout 2048

Sony Liverpool nedlagt

Jobbet med hemmelige PS4-prosjekter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det startet med løse rykter og Twitter-meldinger, og siden ble det bekreftet fra offisielt hold. Sony har besluttet å stenge sitt anerkjente Liverpool-studio, utviklerhuset mest kjent for Wipeout-serien.

Som rapportert av blant annet CVG tok Sonys Michael Denny turen til Liverpool for å overlevere den triste beskjeden onsdag morgen, og i løpet av dagen var altså nedleggelsen et faktum.

Studioets nyeste lansering var PS Vita-titelen Wipeout 2048, men hvis vi skal tro spillsiden Eurogamer holdt de også på med utviklingen av to topphemmelige nestegenerasjonsspill. Det ene skal ha vært et nytt og annerledes Wipeout-spill, mens det andre beskrives som et actionspill med mye fokus på stemmeskuespill og ansiktsanimasjoner.

Ettersom Sony sitter på rettighetene til alle prosjektene trenger heldigvis ikke nedleggelsen å bety slutten for hverken Wipeout-serien eller det andre spillet. Sony akter dessuten å tilby Sony Liverpools ansatte jobber andre steder konsernet.

Ikke desto mindre markerer nedleggelsen en trist dag for en av utviklerne som har vært med å forme Playstation og Sonys spillsatsing.

Wipeout 2048
Sony Liverpool er (var) mest kjent for Wipeout-serien.

Relaterte tekster

8
Wipeout 2048Score

Wipeout 2048

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki - GRSE

Sonys Wipeout 2048 tar oss med til begynnelsen av fartsfylt sveveracing, men holder det hele veien til mål? Vi har satt karakter på PS Vitas raskeste spill...

1
Yoshida utelukker ikke et nytt Wipeout

Yoshida utelukker ikke et nytt Wipeout

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Sony-sjefen Shuhei Yoshida satte seg nylig ned for å gjøre et intervju med Official Playstation Magazine, og der kunne han fortelle at de ikke utelukker et nytt spill i...Loading next content