Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Sony patenterer flerspillerbriller

Delt skjerm uten å dele skjermen. Jepp.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony har nylig registrert en ny type teknologi som gjør det mulig å spille et lokalt flerspillerspill uten behov for den tradisjonelle skjermdelingen. Teknologien minner veldig om 3D-teknologien Sony og andre TV-utviklere har vist frem i det siste.

3D-systemene tegner to bilder av gangen, og lar 3D-brillene gjøre det slik at hvert øye ser hvert sitt bilde. Ved å endre bittelitt på denne teknologien går det an å sende forskjellige bilder til forskjellige spillere, og på den måten blir det ikke nødvendig å dele skjermen på midten.

Du kan lese mer om patentet på freepatentsonline.com. I tillegg til flerspillermoro foreslår Sony også at teknologien kan gjøre det mulig for tre venner å for eksempel se Seinfeld, Jeopardy og Dragon Tales samtid på samme skjerm. Om vi skal dømme etter hvilke TV-serier som blir brukt som eksempler, er dette teknologi Sony har sittet på i lang, lang tid.

Patentet ble offentliggjort forrige uke, og det ble snappet opp av Broke My Controller.

Sony patenterer flerspillerbriller


Loading next content