Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Modnation Racers

Sony stenger serverne til ModNation Racers og Sound Shapes

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens Microsoft fortsetter å gjøre Xbox- og Xbox 360-spill bakoverkompatible på Xbox One for å gi dem nytt liv, gjør Sony det stikk motsatte med sine gamle spill, og stenger sakte men sikkert alle serverne til spill som har nådd pensjonsalderen. I forrige uke var det Warhawk, Twisted Metal og Playstation All-Stars som ble rammet, og fikk beskjed om at de skulle pensjoneres permanent den 25. oktober. Nå har Sony ombestemt seg og synes ikke det er fort nok, så de har fremskyndet avstengningen av serverne til den 15. oktober.

Men det er ikke alt, for nå har de valgt seg ut to nye spill som ikke lenger vil få online-støtte, nemlig ModNation Racers og Sound Shapes (PS3, PS4 og PS Vita). Serveren til førstnevne stenges den 10. oktober, mens sistnevnte får leve frem til den 15. oktober.

Hvorfor tror du Microsoft og Sony har valgt så vidt forskjellige strategier når det kommer til gamle spill?

Modnation Racers

Relaterte tekster

Modnation RacersScore

Modnation Racers

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Modnation Racers har blitt omtalt som Little Big Planet på hjul og Trackmania for konsoll. Lever det opp til hypen? Daniel har dommen...Loading next content