Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo 5: Prologue

Sony utdanner sjåfører

Stor Gran Turismo-konkurranse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Andre juni åpner Sony Computer Entertainment GT Academy, en kjørekonkurranse i Gran Turismo 5: Prologue. Ved å registrere seg på GT Academy kan man delta i en egen konkurranse i Gran Turismo 5. Konkurransen går ut på å få den raskeste rundetiden på Eiger Nordwand-banen med en Nissan Fairlady 350Z.

De 20 beste tidene går videre til en Norgesfinale, der de vil kjøre mot hverandre i nettverk. Vinneren her går videre til Europafinalen i England 25. august. Her skal man kjøre om kapp på Silverstone-banen i en ekte Nissan GT-R. De to raskeste i denne konkurransen får tilbud om å gå gjennom et fire måneder langt kjørekurs, som konkluderer med at de får kjøre en Nissan 350Z i et 24 timer langt utholdenhetsløp i Dubai i januar 2009.

Relaterte tekster

Gran Turismo 5: PrologueScore

Gran Turismo 5: Prologue

ANMELDELSE. Skrevet av Per Skøien

Vi ga Per en hjelm, og kommanderte han til å kjøre seg i hjel med noen av verdens feteste biler, i forsmaken på Gran Turismo 5.

9
NM i Gran Turismo 5

NM i Gran Turismo 5

ARTIKKEL. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Konkurranser i dataspill er blodig alvor. Gamereactor var tilstede da Norges raskeste Gran Turismo-sjåfør skulle kåres, og 20 deltakere kjempet hardt om seieren.Loading next content