Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Soul Calibur VI

Soul Calibur VI offentliggjort

Bandai Namco er ferdig med erting, og kan endelig bekrefte spillets lansering for 2018.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bandai Namco har hintet til at Soul Calibur VI er på vei i flere år, og i natt kunne de endelig offentliggjøre spillet.

Som forventet gjør spillet hoppet over til Unreal Engine 4 når det slippes til PC, PlayStation 4 og Xbox One neste år for å feire seriens tjueårsjubileum. Utenom det vet vi ikke særlig mer enn det traileren viser. Her får vi se Mitsurugi og Sophitia kjempe mot hverandre mens sverdene deres lyser med ulike farger. Kanskje er disse fargene et tegn på en ny mekanikk i kampene, men det får vi eventuelt ikke vite før senere.

HQ
Soul Calibur VI

Relaterte tekster

1
Soul Calibur VIScore

Soul Calibur VI

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Har Soul Calibur-serien hatt godt av den lange pausen? Og er Soul Calibur VI en verdig avslutning på franchisen? Peter har bevæpnet seg og tatt steget ut i arenaen for å finne ut av det!

0
Sånn ser Amy ut i Soul Calibur VI

Sånn ser Amy ut i Soul Calibur VI

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I går kunne Odd Karsten informere oss om at Soul Calibur-veteranen Amy er på vei til Soul Calibur VI som en DLC-figur via spillets sesongpass. Og i dag har spillets...Loading next content