Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spelunky 2

Spelunky 2 utforsker dypere sider av skattejakter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært relativt stille fra Derek Yu etter at han lanserte Spelunky. Kanskje ikke så rart med tanke på at han har giftet seg og blitt far siden den gang, og dermed måtte prioritere familien. Nå er han dog tilbake, og det med mye inspirasjon fra årene som har gått.

I kveld annonserte han nemlig at Spelunky 2 er på vei. Han ønsket egentlig ikke å si så mye mer enn det, men kan fortelle at farskapet uten tvil har formet spillet til en viss grad. Dette kommer tydelig fram av annonseringstraileren også. Den får det til å virke som om skattejegeren fra originalen også har blitt eldre og startet en familie. Akkurat hvordan dette vil påvirke gameplayet vet vi ikke enda, men det kan jo virke som om det noen har tenkt å gå i pappa sine fotspor.

HQ
Spelunky 2

Relaterte tekster

0
Eirik spiller Spelunky 2 klokken 16

Eirik spiller Spelunky 2 klokken 16

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Derek Yu og resten av gjengen i Mossmouth lanserte endelig Spelunky 2 til PlayStation 4 for tretten dager siden, og i morgen kommer spillet til PC også. Det er ikke rart...Loading next content