Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spelunky

Spelunky er snart klart for Vita-lansering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke helt uvanlig at sommermånedene ofte betyr tørketid når det gjelder store spillslipp, og derfor er Vita-nyhetene fra MCV spesielt velkomne.

De skriver nemlig at Stealth Inc (tidligere utgitt på PC under navnet Stealth Bastard Deluxe), Lone Survivor og det fabelaktige Spelunky skal være å få kjøpt og lastet ned til PS Vita senere denne måneden.

Curve Studios har dog Twitret at den opprinnelige datoen for Lone Survivor ikke vil holde, og at spillet skal være utsatt til august.

Spelunky

Relaterte tekster

0
SpelunkyScore

Spelunky

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Nok en indie-tittel finner veien til Playstation Vita, men er det verdt pengene? Tomas har svaret...

0
To timer med Spelunky

To timer med Spelunky

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactors engelske redaktør, Mike Holmes, er svak for såkalte rougelikes, og her har han tatt turen til et spill som var viktig for å spre sjangeren til massene. Her...

1
Spelunky er snart klart for Vita-lansering

Spelunky er snart klart for Vita-lansering

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er ikke helt uvanlig at sommermånedene ofte betyr tørketid når det gjelder store spillslipp, og derfor er Vita-nyhetene fra MCV spesielt velkomne. De skriver nemlig...Loading next content