Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spider-Man: Across the Spider-Verse

Spider-Man: Across the Spider-Verse-kortfilm annonsert

Vil fokusere på hvordan Miles Morales prøver å balanserer de mange delene av livet sitt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det virker som en tøff jobb å være Spider-Man. Å måtte balansere å redde New York City på daglig basis, samtidig som du sørger for at din hemmelige identitet holdes ved å dukke opp på jobb, tilbringe tid med familien og mer høres ut som ganske delikat affære.

En ny Spider-Verse-kortfilm med tittelen The Spider Within er satt til å ta opp disse problemene når den debuterer på Annecy International Animation Film Festival i juni. The Spider Within er produsert av Sony Pictures Animation, og er en del av et nytt mentorprogram kjent som LENS (Leading and Empowering New Storytellers). Programmet tar sikte på å gi kandidater fra underrepresenterte grupper verdifull ledererfaring.

Gjennom det kortfilmen lærer Miles at han ikke er alene i sitt arbeid som Spider-Man, og etter å ha opplevd et angstanfall vil han konfrontere manifestasjonene av den angsten.

Takk, Variety.

Spider-Man: Across the Spider-Verse
Photo: IMDb

Relaterte teksterLoading next content