Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Marvel's Avengers

Spider-Man kommer til Marvel's Avengers om fire uker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Crystal Dynamics og Square Enix har gang på gang lovet at Spider-Man skal komme til PlayStation-utgavene av Marvel's Avengers før året er omme, noe vi endelig vet de faktisk klarer.

Marvel's Avengers

I ukens blogg avslører utviklerne at Spider-Man blir tilgjengelig på PlayStation 4 og PlayStation 5 sammen med en massiv oppdatering den 30. november. Som kjent vil han introduseres med egne oppdrag og sin egen historie. Peter Parker har nemlig oppdaget at AIM ønsker å få fingrene i en ny teknologi som vil gjøre selskapets Synthoid-hær ustoppelig, så uten å avsløre hvem han faktisk er bak masken slår unge herr Parker seg sammen med Black Widow og Ms. Marvel får å løse situasjonen.

I tillegg får alle spillets første Raid, økt maksimum Power Level til 175, muligheten til å oppgradere favorittutstyret ditt til et høyere nivå ved å bryte ned noe annet, et lootboks-lignende system kalt Shipments og muligheten til å få ukentlige belønninger for alle heltene. Nærmere informasjon om alt dette kommer de neste ukene før oppdateringen slippes.

Marvel's Avengers

Relaterte tekster

0
Marvel's AvengersScore

Marvel's Avengers

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Historien er en av de beste i Marvel-universet og kampsystemet er glimrende, men dessverre holdes spillet litt tilbake av lootsystemet, lite variasjon og tekniske problemer.Loading next content