Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spider-Man

Spider-Man Remastered får gratis No Way Home-drakter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Insomniac har flere ganger overrasket oss ved å plutselig tilby noen ekstra drakter å bruke i Spider-Man helt gratis etter lanseringen for tre år siden, og de har sannelig ikke tenkt å gi seg heller.

På fredag kan du nemlig laste ned to nye drakter fra Spider-Man: No Way Home til Spider-Man Remastered. Dette gjelder altså tydeligvis kun den oppussede utgaven på PS5 som følger med i Spider-Man: Miles Morales' Ultimate Edition, så da har du enda en grunn til å kjøpe den knallgode samlingen av spill og utvidelser. Du kan se noen ørsmå glimt av de nye draktene og spillene generelt i traileren under.

HQ
Spider-ManSpider-Man

Relaterte tekster

0
Spider-Man: Silver LiningScore

Spider-Man: Silver Lining

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De to foregående utvidelsene bydde på helt grei underholdning, men det viser seg at Insomniac bare sparte på mesteparten av kruttet til slutten.

1
Spider-Man: Turf WarsScore

Spider-Man: Turf Wars

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Andre kapittel i en trilogi har ofte en tendens til å bare føles som et lite pusterom mellom den nysgjerrighetspirrende starten og intense slutten. Turf Wars faller dessverre i den fellen.Loading next content