Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spider-Man: Shattered Dimensions

Spider-Mans fremtid er avgjort

Shattered Dimensions-utvikler får ansvaret

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spider-Mans spillkarriere har vært litt som måten han beveger seg på - mye hopp og sprett, frem og tilbake. Dette er det visstnok slutt på nå. Activision har sagt at Beenox, utvikleren bak det ikke helt uefne Spider-Man: Shattered Dimensions, kommer til å stå ansvarlig for edderkoppens fremtidige krumspring i TV-spillformat.

En av toppsjefene i Activision, Patrick Kelly, sier i den forbindelse:

- Beenox kreative visjon pustet liv i Spider-Man som spillfigur blant både anmeldere og fans med Spider-Man: Shattered Dimensions. Vi gleder oss til å se hvor denne talentfulle utvikleren bringer serien i fremtiden.

Beenox er naturligvis fornøyd med ansvaret, og sjefshøvding Dee Brown sier:

- Muligheten til å kartlegge Spider-Mans interaktive fremtid gir oss den fulle kreative frihet til virkelig å skape den beste spillopplevelsen for fansen.

Som en følge kan vi dermed regne med en oppfølger eller etterfølger til Shattered Dimensions.

Spider-Man: Shattered Dimensions

Relaterte tekster

Spider-Man: Shattered DimensionsScore

Spider-Man: Shattered Dimensions

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Etter fjorårets Web of Shadows opplevde vi ikke noe umiddelbart behov etter mer edderkopp, men i det nyeste Spidey-spillet er det akkurat det vi får. Bokstavelig talt.Loading next content