Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Boom Blox

Spielberg lager TV-spill

Sammen med EA

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

- Jeg er gamer selv, og ville lage et spill jeg kunne spille med mine barn, sier Steven Spielberg i en pressemelding i dag. Sammen med EA står han bak det kommende Wii-spillet Boom Blox.

I 2005 inngikk filmregissøren og EA et samarbeid som skulle resultere i tre nye titler for EA. Det første i denne rekken blir altså Boom Blox.

- Boom Blox tar utgangspunkt i å bygge opp og rive ned klosser, noe som kan appelere til barn og voksne i alle aldere. Jeg fikk ideen til dette spillet første gang jeg prøvde Wii'en, forteller Spielberg.

Hans ide var kyllinger som kunne legge blox i stedet for egg, og apekatter som kaster baseballer, alt mens klokka går. I tillegg til en vanlig enspillerdel, kan du regne med en samarbeids- og konkurransemodus. Kanskje en brutal blokke-bygge-og-rause-duell?

Alle klossebyggere kan altså begynne å glede seg til mai, når Boom Blox når norske hyller.

Boom Blox
Boom Blox
Boom Blox
Boom Blox

Relaterte tekster

Boom BloxScore

Boom Blox

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Sandvær

Steven Spielberg lager spill! Vi har anmeldt hans første spill til Nintendo Wii, som handler om blokker, høner og fysikk.

5
Boom Blox

Boom Blox

FORSPILL. Skrevet av Per Skøien

Steven Spielberg prøver seg på et Wii-spill, med eksploderende blokker og hysteriske kyllinger...Loading next content