Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Space 3

Spikeren i kista for Dead Space-serien?

Det ser mørkt ut for et nytt spill i Dead Space-serien. EA skal nemlig ha lagt ned utviklingen Dead Space 4 på grunn av forgjengerens dårlige salgstall.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som de fleste andre bransjer er spillbransjen drevet av penger, og det kan se ut som inntektene fra det nylig lanserte Dead Space 3 ikke har vært gode nok til å sikre et fjerde spill i serien.

På tross av nokså god kritikk har nemlig Electronic Arts valgt å sette hele serien på pause, og utviklingen av Dead Space 4 er samtidig blitt lagt ned. Det skriver spillsiden Video Gamer, som legger til at arbiedet med det fjerde spillet allerede hadde startet hos Visceral Montreal.

Electronic Arts har tidligere sagt at de måtte selge minst 5 millioner eksemplarer av Dead Space 3, før de ville gi grønt lys for et nytt spill i serien. Dette fordi utviklingskostnadene til såpass omfattende spill er svært høye.

EA har foreløpig ikke hverken bekreftet eller avkreftet rapporten hos Video Gamer.

Dead Space 3
Bilde fra Dead Space 3.

Relaterte tekster

Dead Space 3Score

Dead Space 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Ja, det blir bare mer og mer action i Dead Space-serien, men vår anmelder har likevel latt seg imponere...

4
Dead Space er ikke erklært død

Dead Space er ikke erklært død

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det nyeste spillet i EAs romskrekkserie, Dead Space 3, solgte ikke like mange eksemplarer som utgiveren hadde håpet. Nå arbeider utvikler Visceral Games på Battlefield:...Loading next content