Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Eiyuden Chronicle: Rising

Spill Eiyuden Chronicle, Naruto og For Honor gratis denne helgen

Microsoft har annonsert enda en runde av deres populære Free Play Days-konsept.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som du kanskje vet har Microsoft et program de kaller Free Play Days, som er et utvalg av vanligvis tre titler som Xbox Live Gold- og Game Pass Ultimate-abonnenter kan laste ned gratis og nyte over en helg (til mandag kl. 9 for å være mer presis).

Denne uken byr på to ganske uvanlige slåssespill, samt et japansk rollespill som setter scenen for et av årets hotteste kommende spill, Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, ofte referert til som den åndelige etterfølgeren til Suikoden. Som vanlig er disse spillene også på tilbud i denne perioden, og du kan fortsette der du slapp om du kjøper dem etter testen.

Eiyuden Chronicle: Rising

Relaterte tekster

0
Eiyuden Chronicle: RisingScore

Eiyuden Chronicle: Rising

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Kickstarter-prosjektet Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes kommer først til neste år, men i mellomtiden kan du bryne deg på et solid action-eventyr fra samme studio.Loading next content