Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Madden NFL 22

Spill Madden NFL 22 gratis i helgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Har du vurdert å skal kjøpe Madden NFL 22 i åt for å kunne nyte sporten på den nye konsollgenerasjonen, men vært i tvil på grunn av de blandede tilbakemeldingene? Da har EA gode nyheter til deg.

Madden NFL 22 er nemlig gratis å spille i helgen på alle plattformer, fra og med i dag helt til mandag morgen, hvilket er passende med tanke på at NFL-sesongen faktisk starter i dag med Dallas Cowboys som møter de regjerende Super Bowl-mesterne Tampa Bay Buccaneers. Om du liker spillet og bestemmer deg for å kjøpe det kommer du selvsagt til å kunne beholde progresjonen din fra gratisperioden.

HQ
Madden NFL 22

Relaterte tekster

1
John Madden er død

John Madden er død

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Amerikansk fotball er ikke akkurat en av de mest populære idrettene i Norge, så enkelte har nok lurt på hvorfor Electronic Arts sin spillserie heter Madden. I dag er det...Loading next content