Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Goat Simulator

Spill som mikrobølgeovn i Goat Simulator MMO

Nettrollespill-simulatoren får flere klasser. Ikke alle er like vanlige.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For et par dager siden kunne vi rapportere at det litt spesielle geitesimuleringsspillet (jepp) Goat Simulator blir en geite-MMO-simulator i en kommende oppdatering, helt gratis. Ingen MMO er komplett uten et klassesystem, og i den anledning har utvikler Coffee Stain Studios lettet litt på sløret om hva slags geitetyper man kan spille som.

Mest oppsiktsvekkende er kanskje mikrobølgeovnklassen - en klasse som vi i GR ikke kan huske å ha sett i noe tidligere MMO. Utvikleren beskriver klassen slik på sin offisielle blogg:

"Mikrobølger er det ondeste av alle påfunn, både i denne verden og i den neste. De heller mot pur ondskap, og fråtser i kaos og ødeleggelse. De bruker deres primale, onde krefter til å omslutte mat med entropi.

Deres hovedformål i denne verden er å skape et svart hull som fortærer hele universet. Så langt har de kun lykkes i å få molekylene i matvarer til å bevege seg raskere, slik at nevnte varer blir oppvarmet.

En dag vil mikrobølgeovnene føde både på de levende og de døde."


Neimen, da så.

De øvrige klassene er tank, rouge (ikke rogue), magician og hunter.

Goat Simulator
*sukk*

Relaterte tekster

9
Goat SimulatorScore

Goat Simulator

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Verdens første geitesimulator (?) byr på en rasende festlig opplevelse sauebønder ikke nødvendigvis vil kjenne seg igjen i, men ikke forvent underholdning i timevis...

1
Goat Simulator blir Animal Simulator

Goat Simulator blir Animal Simulator

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Goat Simulator er kjent for å gjøre narr av både seg selv og andre popkulturelle fenomener. Da kom det kanskje ikke som en så stor overraskelse at nattens The Game...

2
Goat Simulator ute til Xbox One

Goat Simulator ute til Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Et av fjorårets rareste spillslipp kan nå lastes ned til både Xbox 360 og Xbox One. Vi snakker om den svenske indiesuksessen Goat Simulator fra Coffee Stain Studios, og...Loading next content