Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Evil Within 2

Spill The Evil Within 2 i førsteperson!

Du kan spille i førsteperson på PC-versjonen ved hjelp av en enkel kommando.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Synes du at The Evil Within 2 ikke er skummelt og utfordrende nok? Da kan du prøve å spille det i førsteperson! En enkel kommando gjør det fullt mulig å virkelig tre inn i rollen som Sebastian Castellanos i PC-versjonen av spillet. Alt du trenger å gjøre er følge disse enkle instruksene:

I Steam høyreklikker du på spillet og velger: "Properties --> Set launch options". Skriv så "+com_allowconsole 1" i boksen og trykk så på Insert. Når det er gjort kan du legge til gyldige kommandoer i spillet. I dette tilfellet er kommandoen du trenger: pl_FPS 1, og det skal være det hele! PC Gamer skriver at noen spillere har støtt på problemer. En mulig løsning kan være å skrive 'toggle' eller 'idStudio' først.

Du kan se TEW2 bli spilt i førsteperson i denne videoen lastet opp av youtuber SkacikPL.

Ser dette ut som noe du kunne tenke deg å prøve?

The Evil Within 2

Relaterte tekster

1
The Evil Within 2Score

The Evil Within 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Shinji Mikami og resten av gjengen i Tango Gameworks låner mye av det beste fra survival horror-sjangeren, men glemmer å tilføre noe nytt.Loading next content