Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead or Alive 5 Ultimate

Spillerne elsker Dead or Alive-bikiniene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikler Team Ninja har fått mye kritikk (særlig i Vesten) for kroppsfiksering og puppefokus i spillene deres, ikke minst på grunn av de nedlastbare bikiniene og badedraktene til Dead or Alive 5 Ultimate.

Nå viser det seg at folk flest ikke blir så støtt av disse bikiniene som man skulle tro, da bikiniene utvilsomt er de mest populære av kostymene man kan kjøpe og laste ned, både i Asia og i Vesten.

I et intervju med Famitsu forklarer Team Ninja-sjef Yosuke Hayashi at mange tydeligvis forsøker å holde fasaden oppe utad, men tar man en titt på salgstallene er fasiten klar, spillerne digger de små bikiniene.

Kilde: Kotaku.

HQ
HQ
Dead or Alive 5 Ultimate

Relaterte tekster

0
Slik feirer Team Ninja Halloween

Slik feirer Team Ninja Halloween

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Selv om både utvikler Team Ninja og utgiver Tecmo Koei har røttene godt plantet i Japan, er de opptatt av amerikansk kultur og amerikanske høytider. For å markere...Loading next content