Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Splinter Cell Remake

Splinter Cell blir offisielt hørespill på BBC

Opplev Sam Fisher på en helt ny måte veldig snart.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft jobber med Splinter Cell Remake, men i mellomtiden kan du oppleve Sam Fisher på en helt ny måte. Mer spesifikt kan du oppleve ham som en del av et hørespill på britiske BBC Radio.

Ja, det høres litt rart ut, men programmet heter Splinter Cell Firewall, og består av åtte episoder, som går fra 2. desember. Her følger vi Fisher på et oppdrag for å rekruttere og trene opp nye Fourth Echelon-agenter:

"When a lethal assassin from Fisher's past returns from the dead on a mission of murder, he is thrust into a race against time as a sinister threat to global security is revealed."

Det er Sndonis Anthony (The Archers) som spiller Sam Fisher.

Splinter Cell Remake

Relaterte tekster

1
Splinter Cell-remaken endrer historien

Splinter Cell-remaken endrer historien

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hva det betyr å være en remake har variert en god del de siste årene, så det er ikke rart om du hadde spørsmål etter at Ubisoft bekreftet Splinter Cell-remaken i fjor....

1
Ubisoft bekrefter Splinter Cell Remake

Ubisoft bekrefter Splinter Cell Remake

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Over åtte år har gått siden vi fikk Splinter Cell: Blacklist, så mange har lengtet etter et nytt spill i den fremragende serien i flerfoldige år. Nå blir det endelig en...Loading next content