Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Splinter Cell: Conviction

Splinter Cell: Conviction er nå tilgjengelig på Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Av og til treffer Microsoft virkelig blink med de nye bakoverkompatible spillene sine, og nå har de gjort det igjen. Nå har nemlig det sjette spillet i Splinter Cell-serien, Splinter Cell: Conviction, blitt bakoverkompatibelt på Xbox One. Dette er spillet som blant annet introduserte oss for "Mark & Execute"- og "Last Known Position"-systemene, samtidig som oppdragene faktisk ble vist i selve omgivelsene på en kul måte. Personlig mener jeg at spillet helt klart må prøves ut, og særlig nå. Om du ikke allerede eier spillet kan du nemlig kjøpe det for latterlige 29,50 kroner frem til 12. februar, og dermed spille det på den nyeste konsollen din.

HQ
Splinter Cell: Conviction

Relaterte tekster

1
Stort Tom Clancy-salg på Xbox Live

Stort Tom Clancy-salg på Xbox Live

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Ubisoft kan fortelle at de har satt igang et stort Tom Clacy-salg på Xbox Live, og det er lave priser (rundt hundrelappen) på spill som Ghost Recon Advanced Warfighter 2,...Loading next content