Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dissidia Final Fantasy NT

Square Enix har ingen planer om en etterfølger til Dissidia Final Fantasy NT

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Final Fantasy er blant Square Enix' støreste serier. Deres seneste spin-off, Dissidia Final Fantasy NT levde dog ikke opp til forventningene og fikk moderate anmeldelser og litt lunkne salgstall, hvilket blant annet førte til at utviklerne så seg nødt til å utgi en free-to-play-versjon av spillet for å imøtekomme spillerne.

Nå ser det også ut til at det heller ikke for øyeblikket er planer om å lage en etterfølger til spillet. Square Enix' regissør Takeo Kujiraoka uttalte nylig i en livestream:

"We don't want to make false anticipations, so we want to make it clear that right now there are no plans for a [Dissidia Final Fantasy] 2 at all."

Vi kan dermed i hvert fall ikke forvente noen etterfølger i nærmeste fremtid.

Dissidia Final Fantasy NT

Relaterte tekster

1
Dissidia Final Fantasy NTScore

Dissidia Final Fantasy NT

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

Fansen ønsket seg et nytt Dissidia-spill og Square Enix hørte etter, men er dette spillet vi så for oss?Loading next content