Norsk
Gamereactor
nyheter
Chocobo GP

Square Enix slutter å støtte Chocobo GP etter bare ni måneder

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Chocobo GP ble utgitt i mars som en eksklusiv kartracer til Switch, men fikk ganske middelmådige anmeldelser og kjøperne var tydeligvis ikke imponerte heller. Etter bare ni måneder har Square Enix nå bekreftet at de dropper fremtidige oppdateringer til tittelen, og skriver:

"Thank you for playing "Chocobo GP". Season 5 will be the last season where prize pass levels are used in the Chocobo GP mode."

De opplyser også at "salget av Mythril på Nintendo eShop har blitt avbrutt", som var spillvalutaen som ble brukt til å kjøpe premium-varer. Hvis du har kjøpt Mythril, har du frem til 6. januar på å bruke disse før butikken fjernes for godt og pengene dine er borte.

Chocobo GP vil være spillbart også etter dette, men det vil ikke bli produsert noe nytt innhold og vil heller ikke motta nødvendige patcher og balanseringer, noe som vanligvis betyr at spillere raskt går videre til andre ting.

Kommer du til å savne Chocobo GP, og hva synes du om at utgivere dropper støtte for spill etter mindre enn ett år på markedet?

Chocobo GP

Takk, Eurogamer

Relaterte tekster

1
Chocobo GPScore

Chocobo GP

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hele 23 år etter Mario Kart-klonen Chocobo Racing på PlayStation er det endelig duket for et nytt bilspill med den gule fuglen fra Final Fantasy i hovedrollen.Loading next content