Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
SSX On Tour

SSX: On Tour også annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Electronic Arts annonserte også nylig et nytt SSX-spill som har fått arbeidstittelen "On Tour" Spillet skal i følge EA Sport slippes til GameCube, PS2 og Xbox i løpet av høsten/vinteren. SSX: On Tour vil inneha en helt ny look men tar vare på det allerede gode konspeptet du finner i de andre spillene i serien. SSX: On Tour får spillerne muligheten til å skape sin egen fjellkonge eller skiboms og la dem ta spranget fra wannabe til å bli den som virkelig rocker i fjellheimen ... ! Tør du å ta spranget???

Spillerne må gjøre suksess i helt nye utfordringer for å gjøre seg fortjent til å være med på selveste SSX Touren, der vil de møte alle de gamle storhetene fra SSX universet. Man må bryne seg på flere nye løyper og utføre fete monstertriks både på brett og ski for å bygge seg opp et navn og få kred i fjellheimen.

Her er mer info:
* SSX 4's career mode will provide you the incentive to claw your way to the top of the snowboarding heap.
* You'll get full character customization this time around, from hair and facial features, to clothing and gear licensed from big names in the skiing and snowboarding worlds.
* SSX 4's level-streaming engine will let the designers send you flying down a never-ending mountain, if they want.

Nedenfor ser du de aller første skjermisene fra spillet og vi kan ikke si annet enn at de ser jo fete ut da.

SSX On Tour
SSX On Tour
SSX On Tour
SSX On Tour
SSX On Tour
SSX On Tour
SSX On Tour
SSX On Tour
SSX On Tour
SSX On Tour
SSX On Tour
SSX On Tour
SSX On Tour
SSX On Tour
SSX On Tour
SSX On Tour
SSX On Tour

Relaterte tekster

1
SSX: On Tour

SSX: On Tour

FORSPILL. Skrevet av David Skovly

Løypene er mange og lange, og nå kan du kjøre på ski i tillegg til snowboardet. Vi gleder oss til å spenne fast bindingene for alvor i slutten av oktober.Loading next content