Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
SSX

SSX-demo ute nå på Xbox Live

Slippes på Playstation Network i morgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du venter på det nye SSX-spillet bør du ta en tur innom Xbox Live. I dag har nemlig den spillbare demoen som lar deg teste det fartsfylte snowboardspillet landet på Microsofts flaggskip.

Demoen byr på en tutorial-del der man kan lære de grunnleggende triksene, ved siden av fire løyper hentet fra starten av spillet. Den Autolog-lignende Reidernet-funksjonen, som lar deg konkurrere mot de beste tidene til vennene dine, er dessuten også på plass.

Dersom du sitter på en Playstation 3 i stedet for en Xbox 360 kan vi opplyse om at den samme demoen blir å finne på Playstation Network i løpet av morgendagen. SSX-anmeldelsen leser du her på Gamereactor i slutten av februar.

Mens du venter på nedlastingen kan du jo sjekke ut den siste traileren EA har sendt ut, der de går gjennom en rekke nyttig tips for å bli den fullkomne snowboardkongen:

HQ

Relaterte tekster

SSXScore

SSX

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Verdens villeste snowboardserie har endelig funnet veien til HD-generasjonen, og det er ingen tvil om hvem som er kongen på fjellet.Loading next content