Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl bekreftet for GDC

De ukrainske utviklerne skal vise frem mer på San Francisco-konvensjonen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Game Developers Conference 2023 starter 20. mars og varer til 24. mars. Dette er vanligvis ikke din typiske videospillevent med nye kunngjøringer, da det hovedsakelig er rettet mot menneskene som er involvert i å lage spillene.

Likevel kommer det vanligvis noen nyheter fra forskjellige presentasjoner om å innovere teknologi og titlene som bruker den. Nå er det bekreftet at et av spillene som vil være på arrangementet er GSC Game Worlds S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Studioet vil "presentere et eksklusivt blikk på Stalker 2, presentere dagens arbeidsflytutfordringer i ansiktsanimasjons- og lokaliseringsprosessen" og skal også snakke om å "ta i bruk generativ AI-teknologi" fra Nvidia.

Dette vil finne sted 23. mars, og som vanlig vil du kunne lese alt om det her på Gamereactor. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl er planlagt utgitt senere i år, men var opprinnelig planlagt til april i fjor. Russlands krig mot Ukraina gjorde dette umulig, av åpenbare grunner.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Relaterte teksterLoading next content