Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

To nye screens innenfor!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky er en oppfølger til det populære, Ukrainske actionspillet som kom tidligere i år. Denne gangen utspiller historien seg før det første spillet. For første gang har stalkers nærmet seg hjertet av zonen, og dette har fått digre konsekvenser. Hele området fylles av mystisk energi og det finnes ikke lengre noen sikre plasser.

Det er en instabil, kaotisk, ingen er sikker, alle er paranoide, og merkelige ting skjer overalt. En ny handling, nytt animasjonssystem, støtte for DirectX 10, bedre intelligens hos mennesker og dyr, Flere oppgraderinger for våpen og utrusning og mye, mye annet. S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky lanseres i løpet av første kvartal neste år.

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Relaterte tekster

S.T.A.L.K.E.R.: Clear SkyScore

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Bli med tilbake til Østeuropa og den radioaktive sonen, i en forløper til det originale Shadow of Chernobyl.Loading next content