Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

S.T.A.L.K.E.R. forsinkes igjen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ambisiøse og uhyggelig flotte FPSet fra ukrainske GSC Game World har vært på vei til oss gamere i laaaang tid, men likevel blir vi konstant forbløffet over spillets visuelle kvaliteter. Hvorvidt gameplayet kan matche dette nivået håpet vi at vi kunne undersøke til høsten, men dessverre må vi vente enda litt til.

Anton Bolshakov fra utvikleren uttalte nylig i en chat med fans, at spillet ikke kommer ut i år. Selv om plottet egentlig er ferdig, så er det ikke helt implementert enda, og først når dette er skjedd kan utvikleren finjustere spillet. Så det er altså et stykke igjen enda.

Hvis man er på utkikk etter S.T.A.L.K.E.R., så skal man dog holde øye med den omfangsrike marketingskampanjen. Den vil nemlig ifølge Bolshakov begynne et halvt år før spillet slippes, så det burde gi en pekepinn om når spillet lander i butikkene.Loading next content