Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Ocean: The Last Hope

Star Ocean også på PS3

Engelskspråklig versjon på vei

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var mange skuffede Playstation 3-eiere som måtte se Star Ocean: The Last Hope komme eksklusivt for Xbox 360, men nå ser det ut til at det ennå er håp. I det siste nummeret av det japanske spillbladet Famitsu dukket det nemlig opp en reklame for Star Ocean: The Last Hope - International, og hvor det i tillegg oppgis at det vil komme for både for Xbox 360 og Playstation 3.

International-versjonen er ganske enkelt den engelskspråklige versjonen av Star Ocean: The Last Hope, men tradisjonen tro stapper nok Square Enix inn en god del ekstra bonusinnhold i denne utgaven. Det er foreløpig ikke bekreftet at Star Ocean: The Last Hope - International vil slippes utenfor Japan, men det er langt fra utenkelig.

Star Ocean: The Last Hope
Star Ocean: The Last Hope
Star Ocean: The Last Hope

Relaterte tekster

Star Ocean: The Last HopeScore

Star Ocean: The Last Hope

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Menneskeheten har utslettet jorden og er på jakt etter en ny planet de kan bosette seg på. Jon Cato ble med på jakten. Les anmeldelsen innenfor!Loading next content