Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Ocean: The Last Hope

Star Ocean: The Last Hope får remaster i november

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Square Enix har ikke vært sparsomme med remastere og relanseringer den siste tiden, så vi ble ikke akkurat overrasket da de annonserte at Star Ocean: The Last Hope ville pusses opp også. Det som uansett var litt skuffende var at de da bare snakket om en lansering i Japan. Nå viser det seg heldigvis at spillet kommer hit også.

Studioet kan nemlig fortelle at det de beskrivende nok kaller Star Ocean: The Last Hope 4K & Full HD Remaster vil slippes til PC og PlayStation 4 her til lands den 28. november. Her er det altså snakk om bedre teksturer, høyere bildeoppløsning, og ikke minst at spillet nå også kommer til PC med støtte for tastatur.

Om dette høres eller ser interessant ut er det verdt å merke seg at alle PlayStation Plus-medlemmer som forhåndsbestiller spillet får med en eksklusiv bakgrunn og 12 avatarer, men Steam-brukere får et nedlastbart lydspor. På toppen av det hele vil du få ti prosent avslag på spillet frem til 12. desember.

Star Ocean: The Last Hope

Relaterte tekster

Star Ocean: The Last HopeScore

Star Ocean: The Last Hope

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Menneskeheten har utslettet jorden og er på jakt etter en ny planet de kan bosette seg på. Jon Cato ble med på jakten. Les anmeldelsen innenfor!Loading next content