Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Trek Online

Star Trek Online blir gratisspill

Nok et MMO satser på free-to-play

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I likhet med mange andre små og mellomstore nettrollespill har nå også Cryptic Studios' Star Trek Online blitt et såkalt free-to-play-spill.

Det betyr at grunnspillet har blitt gratis å laste ned og spille, mens de mest entusiastiske spillerne kan betale for ekstra goder innad i spillet.

Man kan velge å kjøpe disse godbitene én og én, eller satse på et gull-abonnement til ca. 90 kr. i måneden. For omkring 1800 kroner kan du også tegne et livslangt abonnement som gir de samme fordelene som gull-abonnementet.

Mer informasjon om Star Trek Online, samt en liste over forskjellene mellom gratisutgaven og gullutgaven, finner du på spillets offisielle nettsider.

Star Trek Online

Relaterte tekster

0
Se to timer med Star Trek Online

Se to timer med Star Trek Online

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I fjor dundret Star Trek Online omsider ut på både Playstation 4 og Xbox One etter å ha vært tilgjengelig på PC i mer enn seks år. Spillerbasen vokste raskt, og nå er...

0
GR Live i dag: Star Trek Online

GR Live i dag: Star Trek Online

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I fjor dundret Star Trek Online omsider ut på både Playstation 4 og Xbox One etter å ha vært tilgjengelig på PC i mer enn seks år. Spillerbasen vokste raskt, og nå er...Loading next content