Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Trek Online

Star Trek Online blir gratisspill

Free-to-Play-modellen stadig mer populær

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gratisspillenes inntog i spillbransjen blir større og større, og særlig innenfor nettrollespill har den såkalte Free-to-Play-strukturen for alvor slått rot.

Så og si alle de store nettrollespillene av en viss alder som ikke er World of Warcraft har nå enten hoppet over på gratismodellen, eller vurdere å gjøre det snart.

Det siste spillet som lagt om stilen er Cryptic Studios og Ataris Star Trek Online, som nå blir gratis for alle å spille. Nøyaktig hvordan det nye systemet kommer til å fungere er foreløpig uvisst, men det vil trolig dreie seg om en ordning der hovedspillet er gratis tilgjengelig, mens spesielt interesserte kan kjøpe seg unikt utstyr og andre godbiter innad i spillet gjennom mikrotransaksjoner.

Star Trek Online
Star Trek OnlineStar Trek Online

Relaterte tekster

0
Se to timer med Star Trek Online

Se to timer med Star Trek Online

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I fjor dundret Star Trek Online omsider ut på både Playstation 4 og Xbox One etter å ha vært tilgjengelig på PC i mer enn seks år. Spillerbasen vokste raskt, og nå er...

0
GR Live i dag: Star Trek Online

GR Live i dag: Star Trek Online

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I fjor dundret Star Trek Online omsider ut på både Playstation 4 og Xbox One etter å ha vært tilgjengelig på PC i mer enn seks år. Spillerbasen vokste raskt, og nå er...Loading next content