Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Star Wars Episode IV: A New Hope blir endret igjen på Disney Plus

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De fleste av oss som digger Star Wars vet vel at den originale trilogien har gjennomgått betraktelige endringer gjennom årene, og nå har vi sannelig fått noen til.

Siden Disney Plus nå har vært tilgjengelig i USA, Canada og Nederland en stund har flere, til tross for noen tekniske problemer, fått tid til å kose seg med sine favoritter. Problemet er bare at enkelte favoritter ikke er som folk husker. Vanity Fair og flere andre som har sett Star Wars Episode IV: A New Hope kan nemlig avsløre at scenen mellom Greedo og Han Solo har blitt endret atter en gang. Etter å ha kontaktet Disney fikk de beskjeden at George Lucas faktisk gjorde noen siste endringer før Disney kjøpte Lucasfilm 2012, og at det er denne utgaven som finnes på Disney Plus.

I denne nye utgaven skyter Greedo og Han fortsatt nærmest samtidig, men førstnevnte sier av alle ting noe som kan høres ut som "Maclunkey" rett før han skyter. Det er ikke akkurat subtilt heller, for kameraet fokuserer på Greedo idet han sier det. Nå liker jeg å tro jeg har en del kunnskap om Star Wars-universet, men hva i alle dager dette utropet skal være en referanse til eller bety aner jeg ikke. Uansett har jeg én beskjed til Disney og George Lucas: La nå for inn i "Jar-Jar" de filmene være i fred!

Star Wars Episode IV: A New Hope blir endret igjen på Disney Plus


Loading next content