Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor byr på mange tilgjengelighetsalternativer

Fra typiske alternativer som undertekster til den helt nye Slow Mode, ser det ut til at dette spillet kan nytes av et bredt publikum.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Star Wars Jedi: Survivors utgivelsesdato er rett rundt hjørnet, og mens mange fans er ivrige etter å dykke inn i spillet 28. april, er det noen som kanskje lurer på om det vil ha alternativer som kan gjøre Cal Kestis' kommende eventyr mer tilgjengelig for dem.

I et nytt blogginnlegg fra Respawn kan vi se at Star Wars Jedi: Survivor tar noen store skritt innen tilgjengelighet. Selvfølgelig er de vanlige alternativene dine der, som å legge til undertekster eller endre den generelle vanskelighetsgraden, men det er også noen interessante alternativer for å endre spillingen til Star Wars Jedi: Survivor.

Du kan få hjelp til å navigere gjennom spillet, endre knappemosingsalternativer og til og med bruke Slow Mode, noe Respawn virker spesielt stolt av. I kamp og plattforming vil Slow Mode som navnet antyder, senke tempoet i spillet for å gi alle en sjanse til å møte utfordringen spillet gir dem.

Hva synes du om disse tilgjengelighetsalternativene? Sjekk ut hele listen her.

Star Wars Jedi: Survivor

Relaterte tekster

5
Star Wars Jedi: SurvivorScore

Star Wars Jedi: Survivor

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Respawn er tilbake for det andre kapittelet i Cal Kestis' historie, men forbedrer det den strålende Fallen Order-formelen?Loading next content