Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor har nådd et enormt antall spillere på Steam

Selv med anmeldelsesbombing og dårlig ytelse har Star Wars-fans strømmet til spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Star Wars Jedi: Survivor har klart å ha 67 855 spillere samtidig på Steam etter lanseringen på fredag, noe som betyr at det har slått forgjengerens 46 550 spillere på den digitale spillplattformen.

Dataene kommer fra SteamDB, og viser at selv med anmeldelsesscore for spillet som er på Mixed i skrivende stund har dette ikke stoppet spillere fra å strømme til actioneventyrspillet.

Bortsett fra ytelsesproblemene, som Respawn jobber for å fikse de neste dagene, ukene og månedene, har Star Wars Jedi: Survivor mottatt noen sterke anmeldelser fra kritikere, der mange kaller det en flott oppfølger til Star Wars Jedi: Fallen Order fra 2019.

Sjekk ut vår anmeldelse hvis du ønsker å kjøpe Star Wars Jedi: Survivor.

Star Wars Jedi: Survivor

Relaterte tekster

5
Star Wars Jedi: SurvivorScore

Star Wars Jedi: Survivor

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Respawn er tilbake for det andre kapittelet i Cal Kestis' historie, men forbedrer det den strålende Fallen Order-formelen?Loading next content