Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor overgikk Fallen Orders lanseringssalg

Mens det fysiske salget var lavere, var det digitale salget mye, mye høyere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da de fysiske salgsdataene for Star Wars Jedi: Survivor kom, viste de at spillet hadde en sterk åpning, men ikke på samme nivå som Star Wars Jedi: Fallen Order. Dette fikk mange til å tro at selv om den første tittelen utkonkurrerte oppfølgeren kommersielt. Dette ser ut til å være feil.

Gamesindustry.biz' Christopher Dring har tatt til Twitter for å avsløre litt ekstra informasjon knyttet til lanseringen av Survivor, og her blir vi fortalt at Survivor faktisk solgte rundt 30% mer enn Fallen Order, og at dette skyldes at det digitale salget var betydelig høyere denne gangen.

Så mens det fysiske salget av Survivor falt bak Fallen Order, var det digitale salget så mye høyere at spillet hadde en mye større lansering enn forgjengeren.

Dette er hva vi kan forvente i denne epoken med spill, ettersom fysisk salg har avtatt i løpet av de siste årene, mens forbrukerne har en tendens til å gå for digitale kopier av spill nå.

Star Wars Jedi: Survivor

Relaterte tekster

5
Star Wars Jedi: SurvivorScore

Star Wars Jedi: Survivor

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Respawn er tilbake for det andre kapittelet i Cal Kestis' historie, men forbedrer det den strålende Fallen Order-formelen?Loading next content