Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars: Republic Commando

Star Wars: Republic Commando gjenopplives på PS4 og Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For noen uker siden begynte det å gå rykter om at det ikke bare er Star Wars: Knights of the Old Republic som skal komme til dagens konsoller og PCer, men også Star Wars: Republic Commando. Sistnevnte dog bare i form av det som kalles en port, men det er uansett hyggelig å få det bekreftet.

Aspyr Media, som også jobber på KotOR-remaken, har gitt oss en trailer som avslører at Star Wars: Republic Commando kommer til PlayStation 4 og Nintendo Switch den 6. april. Det eneste som er annerledes med denne utgaven er litt moderniserte kontroller og at den mangler multiplayer, så Xbox-spillere slipper å være spesielt lei seg når originalen uansett kan spilles på Xbox One og Xbox Series.

HQ
Star Wars: Republic Commando

Relaterte tekster

0
Star Wars: Republic CommandoScore

Star Wars: Republic Commando

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Vi gamere er ikke akkurat skjemt bort på gode Star Wars-spill før nå i det siste. Republic Commando fortsetter med den høye standardenLoading next content