Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Starcraft II: Wings of Liberty

Starcraft II vil la oss betale for brukerskapte kart

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Husker du alt bråket Bethesda skapte da de annonserte "Creation Club"? Det var ikke alle som likte tanken på å betale for ting andre spillere hadde laget, men dette har tydeligvis ikke skremt Blizzard.

Nå kan selskapet nemlig fortelle at den kommende 4.3.0-oppdateringen til Starcraft II vil komme med to nye Arcade-kart som har blitt skapt av to spillere sammen med litt hjelp fra utviklerne. Disse to vil markere starten på at det blir mulig å betale for kart som har fått lignende behandling. Her er en kort beskrivelse av de to første kartene:

ARK Star: har blitt skapt av Daniel "Pirate" Altman. Noen av dere kjenner han kanskje best som vinneren av Rock the Cabinet-konkurransen i 2015 Det turbaserte kartet skal være fylt med protoss, så elitegruppen Sol Seekers får en vanskelig jobb med å finne det mystiske våpenet kalt ARK Star. Heldigvis kan vi finne og oppgradere utstyr for å forbedre laget vårt, samt åpne nye ferdigheter og talenter.

Kartet vil koste $4.99 når det kommer, og deler av denne summen vil gå rett til Pirate. Du kan se det i aksjon i videoen under.
</ul>

HQ

Direct Strike: har blitt skapt av "Tya", og er som du sikkert forstår en ny utgave av kartet med samme navn. Denne utgaven vil komme med nye kosmetiske ting og nye moduser gratisutgaven ikke vil ha. To av de fire nye modusene er Sabotage og Switch. Førstnevnte vil skjule spillernes "staging"-områder og banne enheter. Switch-modusen vil på sin side la oss endre rase midt i runden.

Denne vil også koste $4.99 når det kommer, og deler av summen vil gå rett til Tya. Sjekk det ut i videoen under.

HQ

Vi vet fortsatt ikke når oppdateringen kommer, for Blizzard nøyer seg med å si "snart". Dermed må vi vente litt for å se hvordan spillerne reagerer på denne avgjørelsen.

Starcraft II: Wings of Liberty

Relaterte tekster

Starcraft II: Wings of LibertyScore

Starcraft II: Wings of Liberty

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Kamp Jensen

Blizzard gjør opp for 12 års ventetid idet Zerg, Protoss og Terran for tredje gang er forente, i det som virkelig kan betegnes som en storvekter i strategisjangeren. Her er anmeldelsen...Loading next content