Norsk
Gamereactor
nyheter
Starfield

Starfield får en massiv oppdatering med over 100 hundre rettelser

Den er foreløpig bare tilgjengelig i Steam Beta, men kommer også til alle andre plattformer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke ble det annonsert at Starfield skulle få en enorm oppdatering med over hundre feilrettinger og justeringer onsdag denne uken. Dessverre ble den utsatt, men bare med én dag, og den massive oppdateringen er nå tilgjengelig i Steam Beta, og kommer også til andre plattformer (vanlig Steam, Windows og Xbox) i løpet av de kommende to ukene.

De fleste av disse endringene er faktisk forbedring av livskvaliteten, men også ting som å fikse feilen "som kunne få en asteroide til å følge et skip i rommet". Bethesda skriver også at "vi vil fortsette å ha en jevn strøm av oppdateringer omtrent hver sjette uke, så hvis du ikke ser problemet ditt adressert nedenfor, ikke mist troen".

Gå tildenne siden for å lese om alt som er endret, justert eller lagt til. Vi kan også anbefale deg å sjekke ut anmeldelsen vår hvis du vil vite mer om Starfield.

Starfield

Relaterte tekster

7
StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Endelig er det tid for å utforske verdensrommet i Bethesdas første helt nye spillserie på over 25 år. Vi sjekker om romfartseventyret holder det som loves...Loading next content