Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Starfield

Starfield fortsetter en frustrerende trend for Bethesda-spillene

Det er i hvert fall frustrerende for irene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Si hva du vil om Bethesda-spill, men de er i det minste konsistente. Fra oppdragslinjene du ser, verdenene du kan gå deg vill i, og de stakkarslige irske aksentene, kjenner du igjen et Bethesda-spill når du er i et.

Til tross for at Fallout-spillene tidligere har hatt irske karakterer, ser det ut til at Starfield fortsatt ikke har klart å få til en skikkelig irsk aksent i et Bethesda-spill. På sosiale medier har folk nok en gang rakket ned på utviklerens forsøk på å fange en irsk aksent.

Dette kommer til å være frustrerende for irene, men for oss andre er det en lysere side ved denne dårlige aksenten. Noen oppfordrer Bethesda til å ansette en irsk stemmeskuespiller hvis de vil fortsette å bruke denne typen NPC-er i spillene sine.

Karakteren vi ser i klippet nedenfor er ikke så viktig, men man kan likevel spørre seg hvorfor de i det hele tatt er irske, hvis det bare er for å irritere folk med ekte aksent.

Starfield

Relaterte tekster

7
StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Endelig er det tid for å utforske verdensrommet i Bethesdas første helt nye spillserie på over 25 år. Vi sjekker om romfartseventyret holder det som loves...Loading next content