Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Starship Troopers: Extermination

Starship Troopers: Extermination lar oss drepe tusenvis store insekter sammen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Til tross for å være et konsept som høres ganske lett å lage spill av har vi sannelig ikke fått mange nevneverdige spill i Starship Troopers-universet gjennom årene, men kanskje får vi en godbit neste år.

Squad-skaperne i Offworld Industries har nemlig annonsert det samarbeidsfokuserte FPS-spillet Starship Troopers: Extermination for PC. Her fordeles opp til 12 spillere inn i fire trioer som må kjempe seg gjennom ekstremt mange av franchisens massive insekter. Da snakker jeg ikke bare ved bruk av våpen, men også ved å bygge baser for ekstra beskyttelse. Et ganske enkelt konsept utviklerne planlegger å bygge videre på når spillet lanseres som Early Access tidlig neste år, noe du kan lese mer detaljert om her etter å ha sett teasertraileren og skjermbildene under.

HQ
Starship Troopers: Extermination
Starship Troopers: ExterminationStarship Troopers: ExterminationStarship Troopers: Extermination

Relaterte teksterLoading next content