Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
State of Decay 2

State of Decay 2 feirer 3 millioner spillere med utvidelse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

State of Decay 2 viste seg raskt å være en kommersiell suksess for Undead Labs og Microsoft. Det tok bare én uke fra spillet hadde en millioner spillere til det passerte to millioner. Overlevelsesspillet skulle bruke lenger tid på å få enda en million, men nå kan det feires.

Undead Labs kan nemlig fortelle at det nå er over tre millioner personer som har testet overlevelsferdighetene sine i State of Decay 2. Dette feirer de med å gi oss nye detaljer om de kommende tilleggspakkene. Den første, Independence Pack, kan du kjøpe allerede nå. Som navnet tilsier er pakken inspirert av at USAs nasjonaldag nærmer seg, og dermed kan du glede deg til tre nye kjøretøy, tre patriotiske slagvåpen, tre skytevåpen fylt med eksplosiv moro, og selvsagt en haug med fyrverkeri av ulike slag du kan drepe pyntede zombier med. I tillegg får vi Fireworks Crafting Station-modifikasjonen slik at vi kan lage mer fyrverkeri og ammunisjon til de nye våpnene våre.

Er du villig til å åpne lommeboken for dette kan du altså begi deg ut på nye eventyr allerede nå, men det kommer også mer i fremtiden. I september kommer Daybreak Pack, og den vil la deg leke Rambo mot Zombiene. Her får vi nemlig spille som en godt utrustet Red Talon-soldat i en ny modus som krever at vi beskytter festningen vår fra bølger av zombier mens vi utfører vanskelige oppdrag. Gjør man det bra her vil man belønnes med spesielle våpen og et par hemmelige ting utviklerne ikke ønsker å snakke om enda.

Du kan se litt av hva Independence Pack kommer med i traileren under.

HQ
State of Decay 2

Relaterte tekster

0
State of Decay 2Score

State of Decay 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik fant raskt ut at det ikke bare er zombier som vil kunne ødelegge for oss når apokalypsen kommer, men også en hel bråte med tekniske problemer.Loading next content