Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
State of Decay 3

State of Decay 3 har filmatiske sekvenser

Det avsløres også på LinkedIn at det er "samarbeid på tvers av animasjonsteknologi og animasjonsteknologiinitiativer på tvers av XGS".

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De to første State of Decay-spillene var begge ganske enkle zombie-overlevelsestitler som aldri imponerte på teknologiavdelingen og manglet filmatiske sekvenser, men kort tid etter utgivelsen av State of Decay 2 ble Undead Labs kjøpt av Microsoft.

Da State of Decay 3 ble annonsert for nesten 3 år siden fikk vi se en filmatisk CGI-trailer som så fantastisk ut, og det virker som om denne typen presentasjon og fortelling er noe vi også bør forvente av selve spillet. Twitter-brukeren Idle Sloth har lagt merke til at Senior Cinematic Artist Alan Diekfuss avslører på LinkedIn at " filmatiske sekvenser i spillet" er noe han for tiden jobber med.

Idle Sloth påpeker også at direktør for animasjons- og animasjonsteknologi Simon Sherr skriver på LinkedIn:

"Utvikling av et nytt Microsoft-studio under Undead Labs i Orlando Fl, Regi animasjon og animasjonsteknologi i UE5 for Microsoft XGS Undead Labs "State of Decay 3" og fremme samarbeid på tvers av studioanimasjonsteknologi og animasjonsteknologiinitiativer på tvers av XGS."

I utgangspunktet virker det som om vi bør forvente at Undead Labs hever listen ganske mye for State of Decay 3 når det gjelder filmklipp og animasjoner i spillet. Dessverre har vi fortsatt ingen anelse om når spillet forventes å bli utgitt, men forhåpentligvis er det ikke så langt unna med tanke på at det ble avslørt i 2020.

State of Decay 3

Relaterte teksterLoading next content