Norsk
Gamereactor
nyheter
State of Decay

State of Decay var egentlig fullt av skjulte peniser

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er en overskrift vi sjelden har skrevet maken til, men det er likefullt sant. Som et resultat av innleid hjelp hos utvikler Undead Labs ble en rekke bilder av peniser, dog med svært lav oppløsning, lagt til i bakgrunnene til actionspillet State of Decay.

Det skriver XBLA Fans på bakgrunn av uttalelser fra spilldesigner Geoffrey Card (en fast del av staben hos Undead Labs) på PAX East forrige helg:

- Some of our contractors worked a ridiculous amount of genitalia into the background, kommenterer Card.

Penisene ble lagt til i Xbox 360-versjonen, og siden oppløsningen var så lav snek de seg forbi kvalitetskontrollen. Faktisk ble de ikke oppdaget og fjernet før Undead Labs startet jobben med State of Decay: Year-One Survival Edition:

- Undead Labs was not aware of the textures in question until they began the process of exporting textures for State of Decay: Year-One Survival Edition, and they are not visible in the original edition of State of Decay, kommenterer en annen Undead-ansatt til GameInformer.

Samtidig presiseres det at den innleide utvikleren ikke lenger har et arbeidsforhold med Undead Labs, og at nyversjonen av State of Decay, som kommer til Xbox One i mai, naturligvis er fri for kunsten hans.

For et merkelig påfunn.

State of Decay

Relaterte tekster

State of DecayScore

State of Decay

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Vi har tatt turen tilbake til dommedag, og overraskende nok var det mer fornøyelig enn forventet. Robin har spilt State of Decay på PC, og karakteren er klar...

State of Decay runder to millioner solgte

State of Decay runder to millioner solgte

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Undead Labs forteller at deres zombiespill State of Decay nettopp har passert to millioner solgte eksemplarer via Steam og Xbox Live. For å feire dette vil spillerne få...

State of Decay til Xbox One neste år

State of Decay til Xbox One neste år

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Stadig flere eksisterende spill finner veien til de nye konsollene (spesielt når det gjelder indie-titler til PC) og nå meldes det at overlevelsessimulatoren State of...Loading next content