Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Poppy Playtime

Steam har trolig lekket Poppy Playtime Chapter 2 sin lanseringsdato

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Poppy Playtime Chapter gikk viralt takket være sitt innovative gameplay, og selvsagt det skumle monsteret Huggy Wuggy. Men det er ganske kort siden utvikleren MOB Games utvikler det fortløpende.

Nå er det snart duket for det andre kapittelet, Poppy Playtime Chapter 2: Fly in a Web, som introduserer en nytt monster å hamle opp med. Det har hele tiden vært planen at spillet skulle slippes snart, men SteamDB ser ut til å ha avslørt litt for tidlig at den nøyaktige lanseringsdatoen er 29. april klokken 21.

MOB har ennå ikke kommentert på saken, men det virker troverdig. Dessuten lover de at dette andre kapitlet er tre ganger så langt som forrige.

Du kan se en trailer for det nedenfor.

HQ
Poppy Playtime

Relaterte tekster

0
Poppy Playtime blir film

Poppy Playtime blir film

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Skrekkspillet Poppy Playtime har hatt enorm suksess siden lanseringen i fjor, og bare det faktum at spillet fortsatt trender på forskjellige medieplattformer sier mye....Loading next content