Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Stem på ditt favorittspill!

Hvem skal vinne Gullstikka?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nok en gang er det klart for den årlige Gullstikka-utdelingen hvor vi i Norge hedrer spillene som har gitt oss gamere mye god underholdning i året som har gått. I år som i fjor kommer det til å bli et festfyrverkeri og for de som ønsker å være tilstede, vil kunne få med seg både Madcon og den plateaktuelle rockegruppa Animal Alpha som er kjent for sine forrykende sceneshow.

Den profilerte ungdomsprogramlederen Nicholas Carlie fra bl.a. VG Lista Topp 20 skal være konferansier for arrangementet som går av stabelen torsdag den 6. mars på Sentrum Scene i Oslo. I år som i fjor vil showet bli sendt på TV og her er det NRK som vil stå bak.

I dag skal du få muligheten til å være med å bestemme hvilket spill som skal bli kåret til Gullstikka og det gjør du ved å stemme på de spillene du synes skal vinne. Blant haugen av store spill finner du Skate, Forza Motorsport 2, Call of Duty 4, Assassin's Creed, World in Conflict, Mass Effect, Rayman Raving Rabbits 2, Super Mario Galaxy og World of Warcraft: Burning Crusade. Hva vil få din stemme? Gå inn på linken nedenfor og du kan sende inn din stemme. Jeg har allerede gjort det og gleder meg til å se om mine favoritter vinner...

Stem på dine favoritter i Gullstikka!

Hvilke spill mener du bør vinne årets Gullstikka?

Stem på ditt favorittspill!
Stem på ditt favorittspill!
Stem på ditt favorittspill!
Stem på ditt favorittspill!


Loading next content