Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost of Tsushima: Director's Cut

Stillingsannonser hinter om flerspiller i Ghost of Tsushima 2

Nok et hint om at utviklingen er i gang.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om en oppfølger Sucker Punch sitt samuraieventyret ikke er bekreftet enda er det noe de fleste av oss i redaksjonen forventer å se før heller enn senere gitt hvor godt mottatt det første spillet var og hvordan et par interessante stillingsannonser fra i fjor tydelig antyder at utviklingen er i gang.

Nå har det dukket opp flere livstegn fra Ghost of Tsushima 2, som også vitner om muligheten for at flerspiller blir inkludert fra starten. Nok en gang står stillingsannonser for praten, og Sucker Punch leter tilsynelatende etter en Senior Multiplayer Mission Designer og en Senior Multiplayer Systems Designer. Hvorvidt stillingene faktisk er knyttet til Ghost of Tsushima 2 er uklart, men på dette tidspunktet er vi ikke kjent med noen andre prosjekter under utvikling hos Sucker Punch. Derfor tyder det meste på at multi-player katana-svinging vil være på menyen om et år eller så.

Ser du frem til flerspiller i Ghost of Tsushima 2, eller foretrekker du et fullt enkeltspillerfokus?

Ghost of Tsushima: Director's Cut

Relaterte teksterLoading next content